25 Haziran 2015 Perşembe

HERBALIFE BESLENME DANIŞMA KURULU ÜYESİ DR.İSMET TAMER' DEN RAMAZAN İÇİN TAVSİYELER.




HERBALIFE BESLENME DANIŞMA KURULU ÜYESİ DOÇ. DR. İSMET TAMER UZUN VE SICAK YAZ GÜNLERİNDE ORUÇ TUTMAK İSTEYENLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN KONULARI İÇEREN, BU YAZISINDA ALTIN ÖNERİLER SUNUYOR. DAHA SAĞLIKLI, DAHA MUTLU VE DAHA HUZURLU BİR RAMAZAN AYI GEÇİRMENİZ DİLEKLERİMİZLE.


0536 612 9009

2 yorum:

  1. İnsanlarımızın çoğu bilinçsizce, hatta sağlıklarını tehlikeye atacak şekilde oruç tutmaya çalışıyorlar.Sayın doktorumuza böyle bir konuda ayrıntıları ile bilgilendirici bir yazıyı kaleme almasından dolayı çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  2. Çok uzun bir süre beklenen an geldiğinde bütün bilinenler unutuluyor. Ezan sesini duyduğumuzda kendimizi bir sofra savaşında buluveriyoruz. Bir yandan sıcak pideye saldırırken diğer tarafta çorba salata , Allah ne verdiyse hepsini bir anda tüketmeye çalışıyoruz. 20 dakika geçmeden her şeyi silip süpürüyoruz. Sofradan kalkınca da of çok yedim, şimdi patlayacağım gibi yakınmalar başlıyor. İşte o bölüm her türlü sağlık sorununa açık olduğumuz saatler, mide krampları, kalp rahatsızlıkları, tansiyonlar hepsi risk altında kalıyor.
    Lütfen yemeğimizi yavaş yavaş yiyelim. Her şeyden ama azar azar yiyelim. Gazlı içecekler yerine su vey ayran tercih edelim. Kendimize yazık etmeyelim.

    YanıtlaSil