2 Mayıs 2015 Cumartesi

FİZİKSEL YATIRIM İÇİN, HAREKET EDİN. HERBALIFE, 0536 612 9009

HAREKET EDİN, HERBALIFE


BİR İNSANIN GELECEĞİ İÇİN YAPACAĞI EN İYİ YATIRIM, DÜZENLİ FİZİKSEL AKTİVİTE ALIŞKANLIĞIDIR. BESLENMENİZİ,  İNSAN İLİŞKİLERİNİZİ VE HAREKETLİ OLMA DÜZENİNİZİ OLUŞTURURKEN, BULUNDUĞUNUZ YAŞINIZDAN EN AZ 20 YIL SONRASINI HESAP EDEREK KENDİNİZİ AYARLAYIN. EĞER BÖYLE YAPMAZSANIZ, BU GÜNLERİNİZİ ÇOK ARARSINIZ.


www.kilokontrolyolu.com

0536 612 9009

2 yorum:

  1. Ne kadar yaşayacağımız belli değil, belki de uzun yıllar yaşama şansımız olacak, ama biz ne halde olacağız bu belli değil. İnşallah yaşamımızın ilerleyen bölümlerinde geriye bakarak bir takım pişmanlıklar yaşamayız. Özellikle de yaşam ve sağlık kalitemiz ile ilgili keşkeler yaşamayız. İleri ki yaşlarda iyi ki sağlıklı beslenmişim, iyi ki spor yapmışım, iyi ki hareket etmişim diyebilmek için şimdiden uygulamaya başlamak gerekiyor. Haydi şimdi oturma zamanı değil, geleceğimize yatırım yapma zamanı.

    YanıtlaSil
  2. Ben 49 yaşındayım ve her gün en az 5 kilometre yürüyüş yapıyorum. Eğer mümkünse eşim ve çocuklarım ile birlikte yürüyüşe çıkmaya özen gösteriyorum. Çünkü sadece bizim geleceğimize, yani sağlık kalitemize yapacağımız yatırım yeterli olmuyor. Biz yapacağız aynı zamanda ailemize de bu yaptığımızı gösterip, onların da bu yatırımı kendileri için ve ileri ki zamanlarda kendi çocukları için öğrenmelerini sağlayacağız.

    YanıtlaSil