24 Ocak 2015 Cumartesi

İŞTE SİZE, SAĞLIKLI VE DENGELİ BESLENMEK İÇİN ANA ÖĞÜN TAVSİYELERİ..... 0536 612 9009

BUGÜNE KADAR KONU İLE İLGİLİ KİŞİLER HEP AYNI ŞEYİN ÜZERİNDE DURDULAR, GÜN İÇİNDE ALTI ÖĞÜN TÜKETİN, ARA ÖĞÜNLERİ İHMAL ETMEYİN GİBİ GİBİ. FAKAT BU ARADA HEP ATLANAN ŞU OLDU, BİZ ANA ÖĞÜNLERİMİZDE NE YEMELİYİZ, NE KADAR YEMELİYİZ, EN YÜKSEK FAYDAYI SAĞLAMAK AÇISINDAN İÇERİK OLARAK HANGİ BESİNLERİ TÜKETMELİYİZ VE EN ACISI DA GÜNDE 3 ANA ÖĞÜN YEMELİYİZ KONULARINDA İNSANLARA YETERLİ BİLGİYİ VERİP, BUNU YAŞAMLARINA ENTEGRE ETMELERİ İÇİN GEREKLİ TEKRARLAMALARI YAPMAMIŞIZ.
İŞTE BU NOKTA DA AŞAĞIDA OKUMANIZI TAVSİYE ETTİĞİMİZ, HERBALIFE DANIŞMAN DİYETİSYENİ CANAN AKSOY' UN YAZISINDA ANLATILAN, MUTLAKA GÜNDE 3 ANA ÖĞÜN TÜKETMELİYİZ, ANA ÖĞÜNLERDE AĞIRLIKLI OLARAK NELERE DİKKAT ETMELİYİZ GİBİ KONULARDIR. 
YANİ YETERLİ, DENGELİ BESLENEREK, SAĞLIK VE YAŞAM KALİTEMİZİ EN ÜST SEVİYELERE ÇEKMEMİZ İÇİN TAM DA BİZE LAZIM OLAN ŞEYLER.
KAÇIRMAMANIZDA KESİNLİKLE FAYDA VAR.
Dengeli Beslen, Herbalife

Ana öğün, Herbalife

Yaşam Kalitesi, Herbalife


0536 612 9009




2 yorum:

  1. Günlük çalışma temposu içerisinde, 3 ana öğün yiyebilenler benim düşünceme göre oldukça azınlıktadır. Özellikle çalışan kişiler öğle öğünlerini malesef geçiştirmektedirler. Bir simit olabilir bu veya bir sandviç olabilir. Kimse ben bugün ihtiyacım olan vitamin mineral ve besinleri aldım mı diye düşünmüyor.
    Senelerce aynı düzende giden bu sistem sonucunda, yaşımız biraz ilerlediğinde ilaç torbası olarak geri dönüyor. Evet mutluluk için bu anı günümüzü yaşayalım, ama sağlık için lütfen geleceği düşünerek yaşayalım.

    YanıtlaSil
  2. İnsan önce kendine değer vermeli ve sevmeli, sevmeli ki kendine iyi baksın özen göstersin ve sağlıklı yaşasın. Ülkemiz de ne yazık ki bu tarz insanlar çok az. Herkes düşmüş bir koşuşturmaca içine, ne beslenme, ne aile, ne kendine kimse özen göstermez olmuş.
    Bence birinci kural kendi kıymetini bileceksin ve hayatını, yemeni, içmeni, giyinmeni, boş zamanlarını bir düzene koyacaksın.

    YanıtlaSil