16 Şubat 2014 Pazar

HERBALIFE IDEAL KAHVALTI PROGRAMI TELEFON: 0536 612 90 09

www.kilokontrolyolu.com

  Gelişen teknoloji, artan çalışma saatleri, daha hızlı yaşamak, insanları kendilerine hiçbir şey için zaman ayıramayan makinelere çeviriyor. Oysa ki sağlığa, aileye, arkadaşlara, çevreye, işimize ve daha birçok şeye zaman ayırmalıyız. Mutlu olmanın en önemli yollarından biri budur.
  Vakit ayırmamız gerekenlerin  de en başında sağlığımız gelir. Çünkü sağlığımız iyi değil ise yaptığımız hiç bir aktiviteden zevk alamayız, buda bizim mutsuz olmamızı sağlar. Tüm vücudumuzun sağlığına en büyük destek de sağlıklı ve dengeli beslenmekten geçiyor. Güne başlarken güzel bir kahvaltı, sağlam bir öğle yemeği ve hafif bir akşam yemeği, bu öğünlerde bir de besin vitamin mineral oranlarına dikkat ediliyorsa sağlık kalitenize çok büyük destek  sağlarsınız.
  Fakat bunu çoğu kimse uygulayamıyor. Özellikle de sabah kahvaltısı en çok ihmal edilen öğünlerin başında geliyor. İnsanlar ya hiç kahvaltı etmiyor yada birkaç poaça ile kahvaltı ettiklerini sanıyorlar. Oysaki en önemli öğün sabah kahvaltısıdır. Bütün bir gece biz uyusakta uyumayan vücudumuz tüm hücreleri ile güne aç olarak uyanır. Milyonlarca hücre, onlarca besin, vitamin ve mineral almak için hazır bekler. Eğer biz bu hücrelere hiçbir şey vermez yada sadece şeker verirsek günün geri kalanı için onlardan bir şey beklemeye hakkımız olmaz.
  Sabah kalktığımızda ideal bir kahvaltı yaparsak eğer, bütün bir gün enerjimiz hiç azalmaz. Bir öğünde vücudumuzun alması gereken besin, vitamin ve  minerali alabildiğimiz kahvaltı biçimi, bizim için en ideal kahvaltıdır.
  Herbalife ürünleri ile yapacağımız kahvaltı en ideal kahvaltı biçimidir. Çünkü Herbalife ideal kahvaltı programı ile kullandığımız ürünler tamamen sağlıklı ve dengeli beslenmeye destek olarak hazırlanmış ürünlerdir. Herbalife Formül 1 ana öğün yemeği (shake), Herbalife Herbal Aloe İçecek ve Herbalife Termojetiks Bitkisel Yeşil çay üçlüsünden oluşan bu ideal kahvaltı, sabah kahvaltısında vücudumuzun ihtiyacı olan tüm bileşenleri vermektedir. 
  Herbalife ideal kahvaltı konsepti ile güne başladığınızda gün boyunca enerji seviyeniz hep yukarılarda dolaşır. Ayrıca çok düşük kaloriye bu gerekenleri aldığınız için gün içindeki diğer öğünlerde alacağınız fazla kalorilerin dengelenmesini sağlayarak, formda kalmanız içinde destek verecektir.
  Herbalife ideal kahvaltı programı ile ilgili olarak daha detaylı bilgi alabilmek için bizim ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.  www.kilokontrolyolu.com





ilgili bağlantı: kilo, fazlalık, aşırı kilo,şişmanlık, zayıflama




3 yorum:

  1. Herbalife ideal kahvaltı ile sağlıksız abur cuburdan kurtuldum.

    YanıtlaSil
  2. Bütün aile yıllardır herbalife kahvaltısı ile güne başlıyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Ben de 29 kilomdan kurtuldu. Gerçekten sonuç veriyor. Kendimi harika hissediyorum

    YanıtlaSil