27 Şubat 2014 Perşembe

GÜNDE EN AZ 8 BARDAK SU İÇMELİYİZ !!! 0536 612 90 09 KOCAELİ HERBALIFE

herbalife 0536 612 90 09


  Vücudumuzun çok büyük bir kısmı bildiğiniz üzere sudan oluşuyor. Bu sebeple her gün düzenli olarak su içmeliyiz. Eğer su içmezsek, vücudumuzda bulunan milyonlarca hücre, canlılığını devam ettiremez. Beynimizin, kemiklerimizin, saçlarımızın, derimizin kısacası tüm organlarımızın sağlıklı yaşam sigortalarından biri ve belki de en önemlisi hergün düzenli bir şekilde vücudumuza su alımını gerçekleştirmektir.
  Tabi su içerken de abartıya kaçmamakta fayda var. Uzmanların önerdiği günlük su içim miktarı en az 8 bardaktır. Fakat uzmanların değindiği bir başka konu ise vücut ağırlığına göre su tüketimi yapılıyor olmasıdır. Yaklaşık olarak vücudumuzdaki her 25 kilo için 1 litre civarında günlük su tüketebiliriz. Ülkemizde su tüketimi çok az olduğu için ise en az 8 bardak suyun bile iyi sayılabileceği söyleniyor.
  Bazen insanlar günlük yaşantıları içerisinde çay, meşrubat, ayran, meyve suyu gibi sıvıları tüketiyorlar. Birde kendi kendilerine bir savunma mekanizması oluşturarak, ben çok çay içiyorum o bana yeter diyorlar. Malesef yetmiyor, çay ve diğer sıvı içeçekler suyun yerini tutmuyor. Bilim adamları suyu su olarak tüketmemizin en sağlıklı yol olduğunda aynı fikirde birleşiyorlar.
  Herbalife Bağımsız distribütörleri de danışanlarına, Herbalife ürünleri ile beslenmelerine destek olurken, en büyük ve en önemli tavsiyeyi su içmeleri konusunda yapıyorlar. Yatarken içilecek 2 bardak su, kalbimize, damarlarımıza, sindirim sistemize v.s. çok faydalı olacaktır. Sabah kalktığımızda içeceğimiz 2 bardak su vücudumuzun canlanmasına çok büyük destek olacaktır. Herbalife danışmanları özellikle kilo kontrol programına giren danışanlarının günlük su tüketim miktarlarını çok yakından takip etmektedir. Çünkü Herbalife ürünleri ile birlikte günlük su tüketim miktarlarını iyi bir seviyede tutan kullanıcılar, Herbalife kilo kontrol programlarından daha hızlı sonuç alıyorlar.
  Sonuç olarak vücudumuzun olmazsa olmazı su tüketimini gerekli miktarda yaparsak, vücut dediğimiz motorun daha geç eskimesini sağlarız. Yani daha geç yaşlanırız. Herkese hayırlı, sağlıklı uzun bir ömür dileriz.  www.kilokontrolyolu.com
herbalife 0536 612 90 09



ilgili bağlantı: kilo, kontrol, herbalife, satış
kilo kontrolu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder