28 Mayıs 2014 Çarşamba

HERBALIFE İLE İDEAL KİLONUZA KAVUŞUN.. 0536 612 9009

  HERBALIFE  ÜRÜNLERİ İLE SAĞLIKLI VE DENGELİ BİR BESLENME DÜZENİNE KAVUŞARAK, HERBALIFE DANIŞMANI DESTEĞİNDE DE DİĞER YEDİKLERİ HAKKINDA ULAŞTIĞI FARKINDALIK SONUCUNDA, VÜCUDUN KENDİNİ NASIL FORMA SOKTUĞU İLE İLGİLİ ÇOK GÜZEL BİR SONUÇ...

www.kilokontrolyolu.com


4 AYDA 14 KİLO AŞAĞI SONUÇ

0536 612 90 09





ilgili link: herbalife, beslenme, satış, zayıflama, kilo alma, iş fırsatı, ek gelir
parttime gelir



4 yorum:

  1. İnanılmaz bir değişim olmuş, tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Fazla kilolardan kurtulmak için en iyi destek Herbalife ürünlerinden.

    YanıtlaSil
  3. Babacım yeni halin için Herbalife ürünlerine çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Bilim adamları her gün bas bas bağırıyor, sağlıklı bir hayat yaşamak için %80 beslenmemizi düzelteceğiz, %20 ise hareket edeceğiz. Hangimiz buna riayet etmeye çalışıyor, sorarım size yani nüfusa vurduğumuzda çok az bir yüzdeye tekabül ediyor. Hazır gıdaları tüketen biz, şekerli mamulleri tüketen biz, her türlü fast food gıdayı çocuklarımıza ödül olarak gösteren biz, her yere araç ile giden, merdiven çıkmak yerine asansörden vazgeçmeyen, iki adım yürümemek için elinden geleni yapan da biz, o zaman niye eyvah obezite çoğalıyor, diye bağırıyoruz.
    Önce kendimiz de bir takım değişiklikleri yapacağız ki, ondan sonra ailemiz ve çevremiz için yaşam kalitelerini ve sağlık kalitelerini düzeltmek için çaba sarf edebilelim. Ailenize ve çocuklarınıza söyleyerek değil, davranışlarınız ile bir şeyler öğretebilirsiniz. Örneğin, bir bardak kolalı içeceği yudumlarken, bak evladım bunu içme sağlığın için çok zararlı demen çok fazla işe yaramıyor. Önce kendimizi eğitip yapmamız gerekenleri öğreneceğiz, ondan sonra bunları uygulayarak ailemize öğreteceğiz. Çocuklarımız güzel karne geitrdi diye, onları ödül olarak fast food yemeye götürmeyeceğiz. Eğer kafalarında iyi bir şey yaptım beni buraya getirdiler, demek ki burası da iyi bir yerdir, düşüncesini oluşturursak büyüyünce onlarda çocuklarına aynı şekilde davranacaklar. Buda gelecek nesillerin daha çabuk obezite tuzağına düşeceği anlamına gelmektedir.
    Lütfen arkadaşlar uyanık olalım. Obezite, hareketin azalmasına sebebiyet veriyor. Hareketsizlikten ölümler ise şu anda dünyada 4. sırada geliyor. Birbirini tetikleyen bu iki illetten uzaklaşmaya, sağlıklı ve dengeli beslenip, hareketli olmak, spor, egzersiz yapmak için kendimize fırsat yaratmalıyız.
    Haydi bugünden itibaren daha çok sebze, meyve tüketelim, daha çok su içelim, daha güzel beslenelim, daha çok hareket edelim, dolayısı ile sağlık ve yaşam kalitemizi yükseltelim.

    YanıtlaSil